3 sjove gaver

Kan du ikke finde ud af hvad du vil give i gave, men synes du gerne vil give en god og sjov gave. Så er her 3 sjove gaver som helt sikkert vil blive midtpunktet.

robot gadget

Robot der følger dine streger
Ting som “induktion” og “optiske sensorer” lyder jo ikke så vanvittig sjovt, men hvis man presser begge ting ind i en robot, bliver det faktisk virkelig sjovt! Den sjove Path Tracking Robot kombinerer disse tre ting: tegn en linje på et stykke papir, så vil den smarte robot følge linjen, takket være både optik og induktion!

Klik her for at gå til produktet

  

Øl vest

Øl vest
Grillfesten. Festivalen. Årets match på TV. Ja, aftenens slagmarker kan se forskellige ud, men de har én ting til fælles. Den frygtede tørst lurer rundt om hjørnet klar til at forvandle din mund til det tørreste ørkenlandskab. Men dit hemmelige våben er ladt for at tilintetgøre fjenden en gang for alle! Tag denne ølvest på, så er du omgående bevæbnet med et dusin dåser læskende øl!

Klik her for at gå til produktet

  

popcorn

Popcornmaskine Cinema Style
Med denne popcornmaskine i biograf-stil, kan du altid få en håndfuld friske popcorn derhjemme. Popcornmaskinen er ligesom en smart køkkenmaskine, der må – nej, skal! – stå midt på køkkenbordet.

Klik her for at gå til produktet
  

Forrige

Sandheden om folk

Michelin mandens rigtige navn?

Næste