Top 5 blondine jokes

Her er en gennemgang af de sjoveste blondine jokes vi har kunne finde lige nu.

5.

– Hvorfor er blondiner så stille, når de har samleje?
De snakker ikke til fremmede.

4.

Hvorfor var blondinen stolt over, at have samlet puslespillet på 6 mdr.?
– Fordi på pakken stod der 2-4 år…

3.

Efter flere timers akrobatisk og udmattende samleje med en lækkerblondine, gik manden ud i køkkenet for lige at få pusten og fyldt energidepoterne op igen.

Han skænker sig et glas mælk, men opdager til sin store overraskelse, at hans manddom stadig står.

Han stikker den derfor ned i glasset, for at køle den lidt af. I det samme kommer blondinen ud i køkkenet, hvor hun udbryder:

– Åhh, jeg har altid tænkt over hvordan i fylder dem der op igen!

2.

Hvorfor ligger blondinerne sig i vandkanten?
– For at få bølger i håret

1.

En blondine kommer ind på et bankkontor i København og beder om at få et lån. Hun siger, at hun skal sydpå i Europa på forretningsrejse i to uger, og er nødt til at låne 10.000 kroner.

Bankmanden siger, at han behøver en form for sikkerhed for lånet. Blondinen giver ham da nøglerne til en splinterny Mercedes, som står parkeret på gaden udenfor banken. Dette fungerer fint og banken accepterer bilen som sikkerhed for lånet.

Bankmanden og de andre i banken får sig alle en god latter på blondinens bekostning, som bruger en Bil til 1.8 millioner som sikkerhed for et lån på 10.000 kroner.

Han kører så bilen ned i bankens garage og parkerer den der.

To uger senere kommer blondinen igen og betaler de 10.000 plus rente 51 kroner tilbage. Bankmanden siger til blondinen: “Vi er meget glade for at De ville låne hos os, men vi er alle en smule forvirret” Mens De var borte tjekkede vi Dem og opdagede, at De er multimillionær”. Det, som forvirrer os er, at De behøvede at låne 10.000 kroner?”

Blondinen svarer: “Hvor ellers i København kan jeg parkere min bil i to uger for 51 kroner?!”